Bem-vindo!

Bem-vindo, welkom op Pedro Mineiro, een weblog met informatie voor Braziliëgangers en Braziliëvrienden. Ik nodig je van harte uit hier wat rond te struinen. Je kunt de 'labels' in het kader hieronder gebruiken om te zoeken op een specifiek onderwerp. Bezoek je het log voor het eerst? Lees dan de introductietekst 'over dit weblog' voor wat praktische en achtergrondinformatie. Mocht je naar aanleiding van een bericht op dit log een concrete vraag of opmerking hebben, dan ontvang ik graag je mailtje op peter@runhaarmedia.nl. Um abraço, namens Pedro Mineiro, Peter Runhaar

woensdag 15 april 2009

Brazil Insight

Het Verkeersbureau van de Ambassade van Brazilië in Den Haag geeft een informatief e-bulletin uit onder de naam Brazil Insight.

De newsletter bevat allerlei nieuws over – bijvoorbeeld – Brazilië-gerelateerde evenementen in Nederland, Braziliaanse historische onderwerpen en reisbestemmingen. Ook tref je op Brazil Insight een grote hoeveelheid links naar thema’s als “Braziliaanse muziek”, “Braziliaanse websites in Nederland” en “Nederlandse hotels en pousadas in Brazilië”.

Je kunt een abonnement op de newsletter nemen via http://www.brazilinsight.nl/.