Bem-vindo!

Bem-vindo, welkom op Pedro Mineiro, een weblog met informatie voor Braziliëgangers en Braziliëvrienden. Ik nodig je van harte uit hier wat rond te struinen. Je kunt de 'labels' in het kader hieronder gebruiken om te zoeken op een specifiek onderwerp. Bezoek je het log voor het eerst? Lees dan de introductietekst 'over dit weblog' voor wat praktische en achtergrondinformatie. Mocht je naar aanleiding van een bericht op dit log een concrete vraag of opmerking hebben, dan ontvang ik graag je mailtje op peter@runhaarmedia.nl. Um abraço, namens Pedro Mineiro, Peter Runhaar

zaterdag 3 januari 2009

In de wolken ...

Een van de mooiste manieren om een indruk te krijgen van de omvang van Sao Paulo is vanaf de bovenste verdieping van het Banespa-gebouw. Een speciaal uitkijkterras biedt de bezoeker de kans om de stad in alle richtingen te aanschouwen. Bij mooi weer rijkt het zicht 40 kilometer ver.

Deze statige toren is een van de hoogste gebouwen van het stadscentrum en vrij toegankelijk voor publiek. Neem de lift naar boven en geniet van het panorama: een waanzinniger jungle van wolkenkrabbers zul je niet vaak meer aantreffen.